TV ingår inte i månadskostnaden för bredbandet utan tecknas separat. Det finns två sätt att få TV via fiberanslutningen: Via kabel eller via IP.

Kabel-TV levereras av Canal Digital som har ett brett utbud av både analog och digital-TV, totalt ca 130 kanaler.

Ownit har ett erbjudande om TV via ethernet, så kallad IPTV med ett utbud på upp till 46 kanaler och ytterligare 16 i kristallklart HD. Det finns garanterat något för alla, stora som små.


Kabel TV

På tjänstefördelaren som installerats finns det en antennutgång. Canal Digital levererar TV-signalen till tjänstefördelaren vilket innebär att ni kan ansluta en vanlig antennkabel från er TV till antennutgången. Om ni har ett befintligt antenn-nät i bostaden kan detta dessutom anslutas till tjänstefördelaren.

Canal Digital analogt utbud

Analogt basutbud

Det analoga basutbudet består av de populäraste kanalerna och kräver ingen digitalbox. Priset är 99 kronor per månad.

Digital-TV

De digitala tillvalspaketen T-1 Bas, T-2 Flex, T-3 Stor, C-MORE eller Viasat kostar extra utöver baspaketet och HD-box krävs, inspelningsbar HD-box går att välja till.

Canal Digital T1 bas

T1 – BAS

Med T-1 Bas får du de populäraste TV-kanalerna, med en härlig blandning av underhållning, sport, fakta och film. Priset är 50 kronor per månad. Kortavgiften ingår i detta pris.

 Canal Digital T2 flex

T-2 FLEX

T-2 Flex är kanalpaket för dig som vill kunna välja och byta kanaler- varje månad. Du har ett stort antal fasta kanaler och väljer sedan till åtta favoritkanaler. På så sätt får du ett kanalpaket som passar dina intressen. Priset är 129 kronor per månad. Kortavgiften ingår i detta pris.

 Canal Digital T3 stor

T-3 STOR

Med det största kanalpaket kan alla i familjen hitta sina favoritkanaler. Du får ett stort utbud av film, sport, underhållning, nyheter, musik, naturprogram och mycket mer. Priser är 279 kronor per månad. Kortavgiften ingår i detta pris.

* Startavgiften för alla kanalpaket är 195 kr. Kortavgift ingår med 50kr per månad i digitala abonnemang. Bindningstiden är 12 månader. För att kunna teckna ett digitalt abonnemang behöver du beställa det analoga basutbudet i botten. Med reservation för tryckfel och prisförändringar. Kanalutbud kan ändras på grund av förhandlingar med programbolag.


IPTV

Genom att ansluta en HD-box till tjänstefördelarens Ethernet-port får ni tillgång till IPTV från Ownit. HD-boxen är av märket Arris 2853 och kommer förberedd med Ownits egen mjukvara vilket gör att ni får en så bekväm och smidig upplevelse som möjligt. Den är kompatibel med full HD och diverse andra funktioner som till exempel möjligheten att pausa live tv eller starta om ett program. Om ni önskar kan ni även köpa till en hårddisk för möjligheten att spela in och spara favoritprogram eller filmer. En annan smart funktion är att fjärrkontrollen använder radio istället för IR. Detta gör att ni inte behöver tänka på hinder mellan HD-box och fjärrkontrollen. Med andra ord kan ni gömma undan HD-boxen i ett skåp. Rent och snyggt hemma utan prylar framme.

Utbudet är grupperat i olika paket:

  • BAS – tillgång till de mest populära kanalerna.
  • FLEX – utöver basutbudet får ni välja 8 egna favoriter som går att ändra varje månad.
  • STOR – kompromisslöst paket med tillgång till hela utbudet.

 

Utbud-Ownit IPTV.pdf

 

Utöver dessa paket kan ni dessutom lägga till film- och sportpaket från C More och Viasat. Aktuella priser för de olika paketen för IPTV kommer finnas tillgängliga för oss i Ownits kundportal när vårat fiber är inkopplat.